Over ons


“Een super verassing. Mooi ingepakt, en het ziet er heerlijk uit”, Dat is hoe wij graag gezien worden.
Ik stel mezelf even aan u voor; mijn naam is Cenk Kilicer en samen met mijn vader runnen wij al 35 jaar ons familiebedrijf Era Delicatessen.
Wij bieden een breed assortiment van mediterrane specialiteiten: van vers gebrande noten en zuidvruchten tot diverse olijven en huisgemaakte delicatessen.

Wij zijn al ruim 35 jaar een begrip op de markt in Nijmegen, Arnhem, Elst Gld. en Wageningen en sinds 2 jaar staan wij met onze verkoopwagen ook in Lent en Malden. Wij spelen in op de geldende trends van onze doelgroep, met verassende lekkere producten en de nadruk op gezondheid en verpakkingsreductie.
Onze producten zijn allemaal plantaardig en passen bij de aanbeveling van de gezondheidsraad om minder dierlijk en meer plantaardig te eten, dat is behalve goed voor de gezondheid ook duurzamer. Gezondheid en duurzaamheid gaan hand in hand, dit zie wij ook in Wageningen waar een hoog bewustzijn is vanwege de Universiteit aldaar.

Om te kunnen voldoen aan de hoge verwachtingen op het gebied van kennis en te kunnen anticiperen op de geldende trends, werken wij samen met een aantal vaste gecertificeerde leveranciers. Op deze wijze kunnen wij onze medewerkers de juiste kennis en ervaring voorzien om onze klanten van advies te dienen.  Zo spelen wij bijvoorbeeld in op de behoefte van de klant met meer producten zonder toegevoegd suiker en andere lekkernijen.